Fel

Ékszer 18KGP anyagból. Mit jelent ez?

24.05.2018
Ékszer 18KGP anyagból. Mit jelent ez?

Megtetszett Önnek az ékszer 18KGP anyagból? Nem is csodálkozunk! Ezek az ékszerek nagyon fényesek és nagyon csábítóak a szemnek. Külӧnbӧző színű vagy átlátszó kristályokkal avagy gyӧngyӧkkel kombinálhatók.

Alkalmi és ünnepi viseletkor gyӧnyӧrűen kiemelkednek ezek az ékszerek és a legtӧbb esetben a nők számára készültek. Az ékszerek nagyon bűbájosok és igazán megfizethető áron kaphatók.

De mit jelent az valójában, hogy az ékszer 18KGP anyagból készült? 

18KGP anyag- fordításban 18K gold plated, tehát 18 karátos aranyozással. Figyelem! ne tévessze ӧssze az arannyal. Aranyozott ékszerek nem arany ékszerek.

Aranyozott ékszerek ugyanis alapanyagból készülnek (például nálunk az e-shopban az a ródium), amelyek felületkezeléssel rendelkeznek -  egy vékony aranyréteg van a felületükӧn. A mi e-shopunk háromféle változatot kínál – arany, réz és ezüst bevonatú aranyozást.

Lásd a kombinációt Swarovski elements-el: FÜLBEVALÓK vagy SZETTEK.

Swarovski elements szettek

Ezek az ékszerek alkalmi viseletre alkalmasak. Ékszerek 18KGP jelӧléssel, azaz ezzel a felületkezeléssel (aranyozással) megtartják fényüket, színüket, nem feketednek és hosszú az élettartamuk. 

FIGYELEM! Ezek az ékszerek vegyi anyagokkal, tisztítószerekkel, külӧnféle krémekkel és parfümӧkkel, tengervízzel, klórvízzel (úszómedencék, uszodák), jóddal vagy kénnel (fürdők, ásványi források, gyógyító vizek) nem kerülhetnek kӧzvetlen kapcsolatba. Ha néhányszor elő is fordul, semmi sem fog tӧrténni. Ne essenek pánikba! Úgy értjük, hogyha az ékszerek rendszeresen ki vannak téve „nem megfelelő“ feltételeknek. Ha megfelelően fog gondoskodni az ékszerről és vigyázni fog rá, akkor tӧbb évig is megőrzi szépségét.