Fel

Vásárlási feltételek

Bevezető:

Ezen az oldalon online áruház üzemel www.angyalidemoni.hu amely online értékesíti a kiválasztott fogyasztási cikkeket. A megrendelés elküldésekor a vásárló elfogadja az általános szerződési feltételeket.

 

Üzemeltető a www.angyalidemoni.hu és a szolgáltató cég a Jewerly s.r.o.

                                                                              Székhelye: Mészáros út 2

                                                                                                 3876 Hidasnámeti

Az  angyalidémoni.hu internetes áruház. Fizikai üzletünk nincs így a vásárlás csak online lehetséges.

Statisztikai szám: 46818880

Adóazonosítószám: 2023592065

Adószám: SK2023592065

Munkanapokon a munkatársunk örömmel várja hívásukat, és válaszol minden kérdésre.

Hétfőtől – Péntekig        09:00 - 16:00

Elérhetőségeink  tel.: +36305 887 293

                         e-mail:  info@angyalidemoni.hu

Bank:  OTP Bank

IBAN: HU06 1173 4097 2144 4278 0000 0000

Felelős személy: Ing. Ľuboš Ries

E – mail: jewerlyslovakia@gmail.com

  A FELEK AZONOSÍTÓ ADATAI

 1. Eladó:

Angyalidémoni Eshop: Jewerly s.r.o. székhelye Oblá 3, 040 01 Kassa

 1. Vásárló

Az ügyfél az a felhasználó (minden természetes és jogi személy), amely terméket tud renelni a nap 24 órájában erről az oldalról. A címzett a természetes vagy jogi személy amelynek szállítják a terméket, a megrendelő által meghatározott címre. A szállítónak viszont kötelessége bebiztosítani a szállítást. Minden termék rendelhető ami az oldalunkon megtalálható: www.angyalidemoni.hu

Az adávételi szerződés feltételei:

 1. Az eladó bebiztosítja a megfelelő típusú és mennyiségű árut amit a megrendelő megrendelése alapján állít össze.
 2. A vevő a megrendelés visszaigazolásakor elfogadja a redelési feltételekt is. Ezáltal köteles a megrendelt árut kifizetni és átvenni. A kapcsolat az eladó és vásárló között a vásárlási feltételek határozzák meg és mindkét félre érvényes.
 3. Vásárlási feltétel: az adásvételi szerződéshez tartozik az áru meghatározása, a termék neve, típusa , mérete, ára, stb. 

ADATVÉDELEM

A felek megállapodnak abban, hogy ha a vevő természetes személy, köteles értesíteni az eladót a nevéről, címéről, irányítószámáról, telefonszámáról és e-mailcíméről.

A felek megállapodnak abban az estben ha a vásárló jogi személy vagy egyéni vállalkozó köteles értesíteni az eladót cége nevéről, címéről beleértve az adóazonosítószámot, telefonszámot  és  e-maeilcímet is. 

A vásárló az e-mail címe megadásával egyetért azzal, hogy tájékoztatva legyen az újdonságokról vagy kedvezményekről az angyalidémoni.hu

A felhasználó bármikor változtathat a személyes adatain az oldalunkon a „Személyes adatok“ cím alatt.

Az internetes bolt tisztában van azzal, hogy az adatokat kizárólag a szállításhoz szükséges célokra használja. A feldolgozott adatok nem kerülnek átadásra.

Ha oldalunkat feltörik, és felhasználják az adatokat  arra garanciát nem vállalunk. Ebben az estben a fenti szabályok nem érvényesek.             

A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA

Az átvételi elismervény a megrendelésről rendszerünk automatikusan elküldi e-mailben. Megrendelését még aznep rendezzük és üzenetet küldünk a megrendelés állapotáról. Amennyiben bármilyen komplikáció lépne fel kapcsolatba lépünk  Önnel, és tájékoztatjuk a problémáról.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt nézze meg a SPM mappában ( néha az e- maleinket ebbe a mappaba raktározza el az e- mail)

       SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK ÉS FELTÉTELEK

 • Az árut utánvéttel vagy előfizetéssel küldjü
 • Magyar postával vagy UPS futárral, a áruszállítás ideje a szolgáltatás típusától függ amelyet a megrendelésnél lehet kiválasztani.
 • Ha úgy dönt, hogy postával lessz a szállítás az időtartama 3-5 nap a feladástól számítva.
 • Ha UPS futárral akkor 3 nap a szállítási idő.
 • A megrendelés megerősítését e-mailben küldjük Ellenőrizze a SPAM mappát is mivel néha átvándorol ebbe a mappába az e- mailü
 • A feladó nem vállal felelőséget a késedelmes áruszállításra, amely a szállítótól fü

Ha az áru nincs raktáron arról e-mailben vagy telefonon informáljuk, ezáltal módosíthat a megrendelésén.

FIGYELEM! Fontos információ
Ha az ügyfél vissszautasítja a szállítmámyz vagy nem veszi át az árut bizonyos időn belül felesleges szállításí köségeket növel. A következő vásárlásnál nem fizethet utávéttel csak előfizetéssel.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS A TERMÉKEKE CSOMAGOLÁSA

Az árak az e- shop-on  aktuálisak a megrendeléskor is érvényesek. Az ár nem tartalmazza a postaköltségeket. Minden akció a készlet erejéig tart. Az áraink ÁFA- t tarmalamznak

 • Magyar posta  990 Ft
 • UPS szállító – 1310 Ft

GARANCIA ÉS JÓTÁLLÁS

 A vevő köteles megvizsgálni az árut az átvételt követően. Ha hibát találna az árun és szemmel láthatón a szállítas közben következett be a meghibásodás a cégünk nem vállalja a felelőséget.  Ilyen estben írjon panaszt a szállító cégnek a szállító jelenlétében. Minden terméket szállítas előtt bebiztosítunk. A vasárlónk kárpótlásul kedvezményt vagy új terméket kap.  Ha valami mechanikai hibát fedez fel rögtön tájékoztasson bennünket. Késleltetett panaszokat mechanikai sérülésről nem fogadhatunk el. A garancia nem vonatkozik az általános elhasználódásra.

 Garancia: Valamennyi termékünkre 24 hónapos garancia érvényes, ha nincs másként fetüntetve, a termék átvételétől számítjuk a 24 hónapot.

 

 JÓTÁLLÁS

A reklamáció hatálya alá tartozó árukra vonatkozó rendelések a Polgári Törvénykönyv valamint a Fogyasztóvédelmi törvények érvényesek.  A panaszokat késedlem nélkül alkalmazhatjuk.

Jogsegélyeljárás:

 1. A vevő köteles protokolt írni a panaszáról amely tartalmazza a nevét, lakhelyének címét, telefonszámát a rendelési számot a rendelés dátumát és az áru hibáit.
 2. A reklamált árut a protokollal eggyütt küldje vissza az általunk megadott címre

Az árut küldje postán ajánlva vagy rendessen!

 1. A vevő köteles az árut úgy becsomagolni, hogy szállítás közb ne károsodjon. Bármely probléma esetén nem vállalunk felelőséget.
 2. A vásárló köteles a számlát is elküldenivagy legalább a számla másolaltát ( a számla szükséges a reklamáció esetén és a vásárlást is igazolja).

Minden reklamációt egyénileg mérlegelünk, általában megoldható, az eladó 3 munkanapon belül visszajelez. Indokolt esetben, ha műszaki hiba kijavítására van szükség 30 napon belül végezzük el. Ezt az időszakot követően a fogyasztó jogosult a szerződéstől visszaállni, vagy a terméket másra cserélni. Az eladó köteles a reklmációról egy bizonylatot kiállítani. Az eladó köteles a reklamációt ilyen modon intézni:

 1. a megjavított áru átadása
 2. új termékre cserélése
 3. vételár visszatérítése
 4. kedvezmény egy új áru vásárlására
 5. reklamáció elutasítása

 A vevőnek jogában áll reklamálni az árut az eladónál, de csak abban az estben a hibát a gyártó a szállító vagy az eladó követte el. Más estben a vevő köteles a javítás költségeit kifizetni.

A garancia nem terjed ki a mechanikai hibákra, ha az nem megfelelő modon volt használva.

Minden javítás ingyenes ha a termékre van garancia.

A garancia érvényét veszti ha jogosulatlan személy javítja a terméket. Ilyen esetben az eladó fenntartja a jogot, hogy nem fogadja el a jótállást és nem téríti vissza az árat sem.

Az eladó értesíti a vevőt SMS-ben vagy telefonon a javítás állapotáról, és a saját költségeire küldi vissza a megadott címre. A javításról protokol készül melyet az eladó a termékkel eggyütt küld a megrendelőnek. A reklamáció után  a jótállas meghosszabodik. Ha a terméket nem lehet megjavítani és másra cserélik a jotállás az áru átvételétől érvényes. Az eladó fogyasztói elismervényt köteles kiállítani.

A jótállásról az eladónak kötelessége írásos bizonylatot kiadnia, amint m=odjában áll azonnal el is kell küldenie a megrendelőnek.

A javítás végeztét nem köteles írásos módon kiadnia ha tudja bizonítani más módon.

Letöltés: Reklamacio.pdf

  Költségek a jótállással kapcsolatban:

 1. A vásárló fizeti a költségeket az áru visszaszálításakor.
 2. Az eladó fizeti a költségeket a jótállás visszaküldésekor, de az azt következő bármilyen költséget a vásárló fizet.

  Megjegyzés: Minden cserét a Jewerly s.r.o. kizárólag postán küld!

A MEGRENDELÉS VISSZAVONÁSA

Minden megrendelés visszavonható a következő napon 12:00 óráig, abbam az esetben ha a következő nap munkanap.

 • Kérjük a délelőtti megrendelést délután 12:00 óráig lehet visszavonni.
 • A délután rendelt árut másnap 12:00 óráig lehet visszavonni.

A megrendelést telefonon vagy e- mailben is vissza lehet vonni indoklás nélkül, csak a neve a megrendelés száma és a e- mail címeme szükséges hozzá.

Az eladónak jogában áll a rendelést törölni ha elfogy a termék és nem tudja a készletet utánatölteni, de minderről értesítve lessz telefonon és e- mailen is egyaránt.  Abban  az esetben ha a vevő már kifizette az árut, az árát visszatérítjük bankszámlára vagy postai csekken.

 A TERMÉK CSERÉJE ÉS VISSZAVÁSÁRLÁSA 

A termék cseréje

 1. A vásárlónak jogában áll a megrendelt terméket 14 napon belül kicserélni.
 2. Az áru ne legyen használva, megrongálódva és az eredeti csomagolásban küldje vissza a címünkre.

Az AngyaliDémoni.hu webáruháznak jogában áll a cserét elutasítani, ha a terméken látszódnak a viselés nyomai vagy szándékosan van megrongálva.

Az AngyaliDémoni webáruház 2 lehetőséget kínál a termék cseréjét illetően.

 • A gyűrű méretének cseréje (ugyanazon gyűrűt illetően) túl kicsi vagy vagy túl nagy? Nem jó méretet rendelt? Jól mérte le a gyűrű méretét? Hogyan mérjük le az újjunk méretét? Megtalálja honlapunkon a „Gyűrű méretek“ menüpontban.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy néha csak 1mm a különbség, így nem biztos, hogy 1 méret elegendő  változást okoz.

Kérjük, küldje vissza a cserélni kívánt terméket postai úton a következő címre:

Jewelry s.r.o. , 
POSTÁN MARADÓ CSOMAG, 
3876 Hidasnémeti  

( Kérjük, az árut postával küldjék! Utánvéttelt nem fogadunk el. )

Figyelem! A gyűrű cseréjénel figyelje, hogy raktáron van-e az a méret, amire szüksége van.

Látogasson el honlapunkra és keresse meg a gyűrűjét. Ha az adott méret fel van tüntetve, akkor raktáron van, ha nincs, akkor sajnos nincs. Ilyen esetben lehetősége nyílik arra, hogy egy teljesen más terméket válasszon. Abban az esetben, ha nem talál semmi megfelelőt, visszatérítjük az árát.

A gyűrűt, amelyet ki szeretne cserélni, csomagolja be az eredeti csomagolásba a számlával együtt és küldje el a címünkre. A számlának a hátoldalára írja rá, milyen méretre szeretné cserélni az Ön által visszaküldött gyűrűt.

A csere természetesen ingyenes, ha először történik. Ha a csere után se megfelelő a gyűrű mérete, természetesen még egyszer kicserélheti az árut, de sajnos akkor már postai és csomagolási díjat  számolunk fel, azaz 840Ft.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy postával vagy futárral küldjék vissza a termékeket.


Csere más termékre

Nem tetszik az adott ékszer? Nem elégedett? Jogában áll a terméket kicserélni bármely termékünkre, amelyet honlapunkon megtalál.

 1. A vásárlónak jogában áll más termékre kicserélni a már megvásárolt terméket.
 2. A vásárlónak jogában áll 14 napon belül kicserélni az adott terméket.
 3. A terméket, amelyre szeretné cserélni a már megvásároltat, tegye egyszerűen a kosárba és rendelje meg ugyanúgy mint az előzőt. A visszaküldött áruval küldjék el a számlát is és a hátoldalára írja rá „CSERE“, hogy tudjuk miről van szó.

A megvásárolt cserélni kívánt terméket eredeti, sértetlen állapotban a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre.

Címünk:

Jewelry s.r.o. , 
POSTÁN MARADÓ CSOMAG , 
3876 Hidasnémeti  

( Kérjük, az árut postával küldjék! Utánvéttelt nem fogadunk el. )

A beérkezett áru ellenőrzése utána csereterméket postafordultával eljuttatjuk a vevő részére.

Figyelem! Ha más terméket rendelt, mint amelyet cserére szánt az alábbi lehetőségek állnak fent:

 • Ha a termékeknek ugyanaz az áruk, csak átt kell venni a postán.
 • Ha az ékszer ára drágább, akkor az átvételnél fizeti a különbözetet.
 • Ha az ékszer olcsóbb, természetesen a különbözetet visszafizetjük postai csekkel vagy banki átutalással. A banki átutalásnál, kérjük, tüntesse fel a bankszámlaszámot, amelyre átutalhatjuk a különbözetet.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy postával vagy futárral küldjék vissza a termékeket.

Letöltés: Visszaküldés, Csere.pdf


Költségek a cserét illetően

 1. A vásárló természetes személy – úgynevezett felhasználó, ezért jogában áll a terméket 14 napon belül visszaküldeni.
 2. A vasárló kicsomagolhatja az ékszert és fel is próbálhatja, de nem viselheti. Felpróbálni nem azt jelenti, hogy addig viseli az ékszert, még meg nem unja és azután másikra cseréli.
 3. A Jewerly s.r.o. fenntartja a jogot arra, hogy használt terméket semmilyen körülmények közöt nem vesz vissza.
 4. Megrendelésre készítendő árukra előleget kell fizetni (leginkább az eljegyzési és karika gyűrűkre, gyűrűkre, nyakláncokra és karkötőkre,amelyeknek más a méretük,mint amilyenek raktáron vannak) olyan árukra,melyek egyéni igényeknek megfelelően készülnek.Az ilyen árukra nem vonatkozik a szerződéstől való elállási lehetőség és az a lehetőség,hogy 14 napos törvényes határidőn belül visszaküldhető az eladónak a megrendelt áru.

A visszaküldés menete:

Kérjük, az árut küldjék az alábbi címre   

Jewelry s.r.o. , 
POSTÁN MARADÓ CSOMAG , 
3876 Hidasnémeti  

( Kérjük, az árut postával küldjék! Utánvéttelt nem fogadunk el. )

Az árut eredeti csomagolásban küldjék vissza. Kérjük, csatolja hozzá a kitöltött nyomtatványt és a számla másolatát. Ha bankszámlára szeretné visszakapni a pénzt, kérjük, a számla másolatának a hátoldalára írja rá a bankszámlaszámot.

 • Ha csak egy ékszert küld vissza a megrendelésből, akkor az adott ékszer árát térítjük vissza.
 • Ha az egész megrendelést küldi vissza, akkor az egész megrendelés árát a posttaköltséggel együtt fizetjük vissza .

Figyelem! Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy postával vagy futárral küldjék vissza a termékeket.

A visszaküldött áru értékét 14 napon belül visszafizetjük.

Letöltés: Visszaküldés, Csere.pdf

MÉRETEK AZ ADOTT TERMÉKHEZ

Minden termék  mérete a legvastagabb és legszélesebb pontján van megadva. A méretek miliméterekben vannak feltüntetve.

 • Gyűrűk- a nagyságok közti különbség 1mm, az újj kerületét mérjü

Pl. az 55-ös méret kerülete 55 mm vagyis 5,5 cm. A táblázatot, hogyan mérje le az újja nagyságát az alábbi linken találhatja : http://www.angyalidemoni.hu/gyuruk-nagysaga

 • Nyakláncok- a nyaklánc hosszát a kapocstól az utólsó szemig mérjük
 • Fülbevalók – a fülbevalókat a leghosszabb és legszélesebb résznél mérjü

 Az eladó nem felelős a rosszul ertelmezett méretekért.

   UTÓSZÓ

Minden jogi kapcsolatot amely a Fogyasztó és Eladó között jön létre a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

 

Ing. Ľuboš Ries

Jewerly s.r.o.