Fel
  • Hlavná stránka
  • Blog
  • Ékszerek vásárlásánál ne hagyják becsapni magukat! Az elsőosztályú eshopnak nincs takargatnivalója.

Ékszerek vásárlásánál ne hagyják becsapni magukat! Az elsőosztályú eshopnak nincs takargatnivalója.

17.09.2014
Ékszerek vásárlásánál ne hagyják becsapni magukat! Az elsőosztályú eshopnak nincs takargatnivalója.

Újabb igéző ajánlat a „jó vásárra“ az interneten. Újabb csábító ajánlat, hogy költekezzünk. A megalapozott félelem az internetes vásárlásról kétségek közt tart bennünket. Vegyem? Nevegyem? Ugyanaz lessz mint a legutóbbi online vásárlásomkor?

Felteszi ezeket a kérdéseket önmagának, hogy érdemes lessz – e vásárolni az adott üzletben ? Tapasztalta már, hogy a megrendelt áru nem volt jo, idő előtt tönkre ment, nem ugy nézett ki mint a képen vagy esetleg kárt okozott az egészségében? Nincs jó tapasztalata az áru cseréjekor? Kezd elege lenni a efféle vásárlásból?

Komplikációk és problémák merülnek fel a nem megfelelő üzlet választásakor.

  1. Allergiás reakciók? Megtörtént már önel is, hogy a megvásárolt ékszer az üzletben antialergiásnak olt feltüntetve, viszont pár napi viseése után alrgiát eszlelt? Kapcsolatba lépett az eladóval, de nem ismerte el a hibát? Csalódott az üzletben ? Többször tapasztalt ilyen hozzáállást az eladóktól?

  2. Megtörtént már, hogy pár napja hordja az ékszert és úgy néz ki mintha évek óta hordaná? Lehetséges ez ha a leírásba „ kiváló minőséget“ ígértek? A reklamációt már nem fogadják el mivel önre hárítják a felelőséget.

  3. A megrendelt ékszerteljesen máshogy néz ki mint a képen. A képen olyannyira szép volt, hogy már el is képzelte, miképp tündököl benne? Meglepetés érte mikor kinyitotta a csomagot, és nem azt kapta amire várt? Visszacserélte az ékszert vagy inkább nem foglalkozott vele? Úgy döntöttek, hogy többé online nem vásárol?

  4. Az ajándéba adott ékszer rémálommá vált? Képzeljék el, hogy ékszert ajandékoznak de pár nap után az adott ékszerből kiesik a cirkon vagy alergiás rekciót okoz. Mi nél hamarabb szeretné ezt a problémát megoldani, de csak süket fülekre talál? A reklamációt nem fogadják el nem tudják a problémát megoldani, így a megajandékozott személy nem tudja viselni az ékszert.

  5. Szeretett volna megspórolni de csak csalódás érte?

  6. Rátalált a megfelelő internetes boltra ahol minőségi ékszereket kínáltak elérhető áron. Végül rájöttek, hogy nem mindíg az olcsó a jó.

Szeretne jó minőségűárut vásárolni elérhető áron ?

Hogyan kerüljük el ezeket a problémákat, és válasszunk olyan internetes boltot ahol az eladó törődik a vásárlóival.

  1. Vásároljon megbízható üzletebe. Próbáljon a lehető legtöbbet megtudni az adott üzletről. Ellenőrizze a társaság címét, elérhetőségét stb.Nézzen utána az értékeléseknek, véleményeknek, tapasztalatoknak más ügyfelektől. Érdemes megfigyelni hogyan komunikál az eladó az ügyfeleivel.

  2. Olyan üzletekben vásárol melyeket vizsgál a Vizsgálati Hivatal. Hallottak már a hivatalról amely ellenőrzi az ötvözetet valamint az ékszerkereskedők ellenőreiről? Ez a Szlovák Köztársaság Vizsgálati Hivatala. Minden jó minőségű internetnetes boltnak a nyilvántartásban kell lennie, hogy a hivatal rendszeresen vizsgálni tudja az ékszerek minőségét. Ellenőrizze, hogy a bolt melyben vásárolni készül regisztrálva – e van Hivatalban.

  3. Ne hagyatkozzon az ékszer márkájára. Sokan rájöttek, hogy nem mindíg a márkás ékszer a minőségi ékszer. A márkás ékszerek is elveszíthetik szépségüket, megviselheti őket az „idő vasfoga“. Egyértelmű ezért számunkra, hogy a márkás ékszerek se örökkévalóak. Vigyázzunk azonban az olyan eladókra akik márkás ékszert kínálnak alacsony áron. Megtörténhet, hogy nem eredeti ékszerek hanem utánzatok vagy hamisítványok. Bizonyosodjunk meg az ékszer eredetéről.

  4. Vásároljon olyan internetes boltban amely áttekinthető és profi hozzáférést biztosít. Olvasson utána a vevők vélemenyére, így biztos lehet abba, hogy az internes bolt elég megbízható.

  5. Részesítse előnyben a „raktárból“ való vásárlást így időt spórol es kikerülheti a felesleges problémákat. Részletes termékleírásban részesül, és a termék azonnal a rendelkezésére áll a „kosár“ lehetőségre kattintva.

  6. Komunikáljon a bolt csapatával. Kérdezzenek bátran! Ne féljen érdeklődni ha nem biztos valamiben. Használja ki a lehetőséget, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal. Mindenben a segétükre állnak. Szívesen fogadják a hívásaikat.

Az internetes vásárlás kellemes élményt nyújthat ha megfelelően választja ki a jó minőségű üzletet. Éljen a lehetőségeinkel. Próbaljon leellenőrizni üzletünkről a tudnivalókat a véleményeket stb. Mindezek előtt győződjön meg arról, hogy az internetes boltok eladói is adnak a vásárlók véleményére.

„Az én vásárlóm az én uram!“