Fel

Segítünk kiválasztani a megfelelő gyűrűt, megfizethető áron

15.02.2019
Segítünk kiválasztani a megfelelő gyűrűt, megfizethető áron

Az esküvői szezon egész évben tart, de a legnépszerűbb esküvői időszak a nyár és az ősz. Ennek a napnak nélkülӧzhetetlen és nem kevésbé fontos része az esküvői karikagyűrű. Néhányan várakoznak a megvásárlásával, de vannak, akik már előzetesen foglalkoznak vele.

Függetlenül attól, hogy melyik csoporthoz tartozik, van pár jó tippünk, hogyan döntsön helyesen és ne költsön rá egy egész vagyont.


  • Ne hagyja magát becsapni!

Ellenőrizze, kitől akarja megvásárolni a karikagyűrűket. Olvassa el a visszajelzéseket, vagy ellenőrizze, hogy mióta van a piacon, nézze meg a cég hozzáférhető adatait. A karikagyűrű egy nagy Napjának az ékszere és kétségkívül nem szeretné hagyni magát becsapni és egy hamis árut megvásárolni. Valami nem stimmel? Akkor csak kérdezzen!

Jeggyűrűk nemesacélból

  • A magas ár mögött nem feltétlenül a minőség rejlik!

Megértjük, hogy a gyűrűk szimbolizálják a szerelmüket és sokaknak ez jelenti a legszebb vallomást. De nem mindig a legdrágább ékszerek jelentik ezt. Nem szükséges mélyen belenyúlni a tárcájába, hogy gyönyörű gyűrűket vegyen. Jelenleg minőségi anyagokból készült karikagyűrűk állnak rendelkezésre a piacon, amelyek nem csak jól néznek ki , de nem is terhelik Önt anyagilag.  

  • Hagyja a hagyományokat és legyen egyedülálló!

Habár ez a fém nem drága és nem olyan értékes mint az arany, kiváló alternatíva, ha megfizethető áron keresi a minőséget. Milyen fémről van szó? Orvosi acélról. Orvosi acélból készült karikagyűrű a tartósságot garantálja, antiallergénes és nem feketedik. Emellett bónuszként az orvosi acél könnyen feldolgozható, ami széles választékot kínál fel – mindenféle formákat, mintákat és variációkat.

Minden kombinációt és kialakítást orvosi acélból, amelyet csak el tud képzelni, megtalálhat pont ebben a fémben. Meglepi Önt a nagyon kedvező ár ezeknél a gyűrűknél és sok dizájn már annyira részletes, hogy az első pillantásra a házas barátja sem mondaná, hogy a karikagyűrűje csak 3000 Ft-ba került. 

Jeggyűrűk nemesacélból

1 840,00 Ft
2 310,00 Ft